0
Evroliga

ULEB Euroleague Crvena Zvezda - Panathinaikos 4.11.2021. evroliga, Beograd,Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OVDE MOŽETE GLEDATI TV PRENOS UTAKMICE ZVEZDA – ASVEL: Kladionice kažu da je srpski predstavnik favorit!

Objavljeno: 11.11.21 u 16:39

Generalna proba pred derbi.

Košarkaši Crvene zvezde će večeras od 19 časova u okviru 9. kola Evrolige dočekati Asvel. Francuski klub je sezonu počeo daleko iznad očekivanja, trenutno su na skoru 6/2 i zajedno sa 4 ekipe dele 2. mesto. Što se tiče crveno-belih, oni su do sada slavili 3 puta, dok su u 5 navrata poraženi.

Ovaj duel igra se u hali Aleksandar Nikolić, a TV prenos obezbeđen je na kanalu Sportklub 1. Što se tiče favorita za pobedu, kladionica TopBet tu ulogu prepušta Zvezdi. Kvota koja je ponuđena na pobedu srpske ekipe je 1.81, dok je ako mislite da će Asvel slaviti data kvota 2.25.

Dejan Radonjic ULEB Euroleague Crvena Zvezda – Panathinaikos 4.11.2021. evroliga, Beograd,Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Da li će Dejan Radonjić kalkulisati na ovom meču i tako čuvati najbitnije košarkaše za večiti derbi koji je na programu u nedelju, videćemo. Što se tiče duela Crvena zvezdaPartizan, kartu će moći da kupe samo navijači sa sezonskim ulaznicama, kao i oni koji imaju dnevnu kartu za večerašnji susret.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter