0
Domaći fudbal

Guelor Kanga Ludogotec - Crvena Zvezda UEFA Europa League 30.9.2021. foto: Nikola Mitic/STARSPORT

KANGA OTVORIO DUŠU, PRIČAO O ZVEZDI I NAJLEPŠEM MESTU U BEOGRADU: Otkrio koji su to najbolji igrači sa kojima je igrao! (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.21 u 17:55

Njegovi odgovori su oduševili navijače.

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga, odgovarao je na pitanja navijača za oficijalni Jutjub kanal kluba. Kanga je pričao o utakmici protiv Krasnodara, govorio o tome sa kojim je trenerom najbolje sarađivao u Crvenoj zvezdi, ali i istakao koji su najbolji igrači sa kojima je igrao u reprezentaciji Gabona, ali i u srpskom klubu.

– U Zvezdi Damijan Le Talek, a u Gabonu Obamejang, rekao je Kanga.

Navijače Crvene zvezde interesovalo je i koji mesto u Beogradu mu se najviše sviđa, koja je najbolja stvar koja mu se desila u Crvenoj zvezdi, u kojem gradu bi voleo da živi po završetku karijere, a odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete saznati u novoj epizodi emisije „Zvezdaši pitaju“.

Najbolja stvar – prvi plasman u evropsko takmičenje, bio je jasan Zvezdin fudbaler.

Guelor Kanga UEFA Europa League Crvena Zvezda – Mitjiland 4.11.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kanga je pričao i o potencijalnom ostanku u Zvezdi, a na to je dao jasan odgovor koji je oduševio sve navijače Zvezde.

Ako je moguće voleo bih, ali ostanak ne zavisi od mene, nego od uprave. Ako je do mene ostao bih, ali zavisi od uprave, zaključio je Kanga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter