0
Fudbal

from left Nemanja Maksimovic Milos Veljkovic Uros Racic Aleksa Terzic Stefan Mitrovic Dusan Vlahovic Dusan Vlahovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

GDE GLEDATI SRBIJA – KATAR: TV prenos sa ‘Marakane’ neće moći da prati mnogo ljudi u našoj zemlji!

Objavljeno: 11.11.21 u 16:53

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće večeras poslednju utakmicu pred svojim navijačima ove godine.

Rival je selekcija Katara, a početak je zakazan 18 časova. Prenos utakmice sa stadiona u Ljutice Bogdana će raditi televizija Nova S, te će dobar deo navijača ostati uskraćen za praćenje istog.

– Ova utakmica je u takmičarskom smislu nevažna, ali želimo da nastavimo u ritmu kako smo i počeli, da igramo lep fudbal, da pobedimo i da se na najbolji način pripremimo za utakmicu u Portugalu. Pošto nemamo nikakav pritisak, sigurno će šansu dobiti igrači koji su do sada imali manju minutažu, moramo da budemo pametni, rekao je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Inače, Srbija je favorit na ovoj utkamici, prema kladionici TopBet, na pobedu naše selekcije, kvota je 1.38, na remi 4.40, dok se gostima ne daju velike šanse, 7.50.

Orlovi će posle meča sa Katarom otputovati u Lisabon gde ih u nedelju veče očekuje najvažniji meč kvalifikacija protiv Portugalije, koji će odlučiti ko direktno ide na Mundijal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter