0
Fudbal

Fudbal, pripreme za sezonu 2010/2011, Turska.FC Partizan Vs. Sturm (Graz).Prince Tagoe.Antalya, 04.02.2011..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

EVO KAKO DANAS IZGLEDA NEKADAŠNJI LJUBIMAC GROBARA: Sada ima potpuno drugačiji imidž! (FOTO)

Objavljeno: 11.11.21 u 14:45

Nekadašnji napadač Partizana izgleda potpuno drugačije.

Bivši reprezentativac Gane Prins Tejgo proveo je samo godinu dana u Humskoj ali je navijačima ostao u najlepšim sećanjima, posebno zbog pogodaka koji su doneli duplu krunu te sezone. On je postigao odlučujući gol u derbiju sa Zvezdom i bio strelac u finalu Kupa protiv Vojvodine.

U tom periodu trener Partizana bio je Aleksandar Stanojević, a poverenje koje je ukazivao Ganjaninu nije ostalo zaboravljeno

– Imao sam neuspehe iznova i iznova u svom životu i to je razlog zbog čega sam uspeo. Hvala ovim velikim ljudima što su verovali u mene da pokažem svoj talenat za osvajanje titule prvaka sa Partizanom. Bog vas blagoslovio, treneru i kapitenu – napisao je Tejgo na  fotografiji sa Aleksandrom Stanojevićem i Mladenom Krstajićem!

FOTO: Instagram/Prince_of_goals

On je nakon završetka karijere 2015. Nabacio malo kilograma, ali je proemnio I potpuni izgled. Tejgo sada prihoduje od biznisa sa televizijom, muzikom, reklamiranjem proizvoda! Ipak, ostao je i u fudbalu, jer ima svoju skauting agenciju za pronalazak talenata.

FOTO: Instagram/Prince_of_goals
FOTO: Instagram/Prince_of_goals
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter