0
Evroliga

Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague Beograd, 11.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DEJAN RADONJIĆ: ‘Velika pobeda za nas! Ne smemo ponovo da dozvolimo ovakve padove’

Objavljeno: 11.11.21 u 23:50

Košarkaši Crvene zvezde su ostvarili četvrtu pobedu u Evroligi ove sezone. 

Dejan Radonjić, šef stručnog štaba Crvene zvezde, zadovoljan je igrom i ishodom utakmice protiv Asvela. Crveno-beli su savladali ekipu iz Francuske sa 73:67. Utakmica 9. kola Evrolige je odigrana u hali ‘Aleksandar Nikolić‘ u Beogradu, a aktuelni šampion Srbije je ponovo bio na visokom nivou.

Po završetku susreta u prestonici Srbije, trener domaće ekipe je govorio pred kamerama.

-Velika pobeda za nas. U većem delu utakmice smo igrali dobro. Nije jednostavno protiv dobrog tima kao što je Asvel napraviti razliku, a posebno ne razliku koju smo mi napravili. Igrali smo jako dobro i kontrolisali smo kvalitet ekipe iz Francuske – kazao je Radonjić.

Crvena Zvezda v Asvel-Euroleague
Beograd, 11.11.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

-U jednom trenutku osetilo se da izgubljena kontrola, pravili smo greške. Dozvolili smo protivniku da lako i brzo poentira, a mi smo bili van kontrole u napadu. Imali smo dug period dobre igre, a to na kraju ostaje da se sagleda adekvatno i da ne dozvolimo da se takvi padovi dešavaju u utakmicama koje slede – istakao je iskusni stručnjak.

PROČITAJTE JOŠ: ‘PIONIR’ JE EKSPLODIRAO NAKON OVOG POTEZA: Kalinić pogađa u padu u poslednoj sekundi napada! (VIDEO)

Stefan Marković je nedavno potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, a novinare je zanimalo kada će se iskusni organizator igre naći na terenu.

-Kad bude bio spreman, on će debitovati. Juče je odradio trening, videćemo kako će da izgleda u narednim danima. On nije uradio trening sa ekipom od juna, to nije kratak period, niti može da se kroz jedan trening vidi u kakvom je stanju. Smatram da treba da prođe neko vreme da bi on podigao formu, da uđe u sistem – zaključio je Dejan Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter