0
Fudbal

DRAGAN STOJKOVIC PIKSI trener i STEFAN MITROVIC fudbaler Srbije na press konferenciji u SC FSS Stara Pazova, 10.11.2021. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Srbija

‘ŽIVIMO ZA TU UTAKMICU’: Mitrović pred susret sa Portugalom – ‘Pobeda nad Katarom za dobru atmosferu!’

Objavljeno: 10.11.21 u 17:22

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuju utakmice protiv Katara, a onda i Portugala.

Pred meč odluke za plasman na Mundijal koji se igra u Lisabonu, očekivanja je izneo Stefan Mitrović. On je istakao da bi pobeda nad Katarom u četvrtak bila dobra uvertira za meč u nedelju.

– Otkad je Piksi došao na čelo Srbije uvek je apostrofirao napadački fudbal, na gol više, zato smo ih primali nešto više. Bitno je da zadržimo ‘nulu’ protiv Katara, ali još više da ostvarimo novi dobar fudbal i dođemo do dobrog rezultata, počeo je Mitrović.

DRAGAN STOJKOVIC PIKSI trener i STEFAN MITROVIC fudbaler Srbije na press konferenciji u SC FSS
Stara Pazova, 10.11.2021.
foto: Nebojsa Parausic
Fudbal, Srbija

Pobeda nad Katarom je bitna zbog samopouzdanja.

– Svi živimo za nedelju. Verujem da ćemo moći da odgovorimo na zadatke, svi do jednog. Prethodno imamo Katar da damo sve od sebe kako bismo sa pobedom otišli za Lisabon. Svaka utakmica je bitna, ulazimo maksimalno i to je ono što smo od početka postavili ispred sebe. Ako odemo sa pobedničkom atmosferom u Portugal biće nam lakše, rekao je defanzivac Hetafea.

Istakao je Mitrović da se nada podršci sa tribina.

– Odradićemo posao kako se od nas očekuje. Ispratićemo rezultat iz Irske, ali gledamo sebe. Šta će uraditi ne treba da nam opterećuje. Uradićemo sve da uradimo do krajnjeg cilja, zaključio je Mitrović.

(VIDEO:YouTube/Fudbalski savez Srbije)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter