0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

VLADIMIR VUJASINOVIĆ: ‘Atmosfera za igru je bila fantastična, ali to nismo uspeli da pretvorimo u našu prednost’

Objavljeno: 10.11.21 u 20:35

Duel dva kandidata za osvajanje prestižnog trofeja je odigran u prestonici Srbije.

Vaterpolisti Novog Beograda su na svom bazenu ugostili ekipu Olimpijakosa. Grčki klub je igrao na zavidnom nivou i upisao je važan trijumf. Meč 2. kola Lige šampiona, završen je rezultatom 9:12 u korist crveno-belih iz Pireja.

Šef stručnog štaba ekipe iz glavnog grada Srbije, Vladimir Vujasinović, smatra da je njegov tim konstantno bio u grču i da se osetila nervoza.

-Atmosfera za igru je bila fantastična, ali to nismo uspeli da pretvorimo u našu prednost. Bili smo u grču, što se odrazilo na našu veliku nervozu u napadu gde smo tražili neka rešenja koja u dosadašnjem delu sezone nismo praktikovali. To nas je dovelo u podređen položaj tokom cele utakmice, a posle smo bili primorani da jurimo rezultat – istakao je trener Novog Beograda.

FOTO: STARSPORT

-Kad igrate protiv ekipe kao što je Olimpijakos, koja je izvanredna, sa sjajnim pojedincima koji znaju da igraju ovakve utakmice, jako je teško stizati rezultat. Igraju veoma jednostavno, ali i vrlo konkretno, tako da to je kroz celi tok utakmice dolazilo do izražaja. Mi moramo da izvučemo pouke iz ovog poraza, utvrdimo šta smo radili dobro, a šta loše i da idemo dalje –  zaključio je Vujasinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter