0
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot

VELIKO POJAČANJE, PRAVO NIOTKUDA: Stranac u reprezentaciji Srbije, ozvaničen dolazak Francuza u tabor ‘orlova’!

Objavljeno: 10.11.21 u 18:39

Pojačanje za nacionalnu selekciju Srbije.

Dva meseca pred početak Evropskog prvenstva za rukometaše, Dragan Pešmalbek je zvaničnim dopisom od strane Evropske rukometne federacije dobio potvrdu nastupa za selekciju Srbije i biće u prilici da se stavi na raspolaganje selektoru Toniju Đeroni za predstojeći EHF EURO.

Nekadašnji juniorski reprezentativac Francuske, odlučio se da ponese nacionalni dres Srbije u seniorskoj selekciji, pa nakon rešavanja svih administrativnih poslova prepreka više nema – Dragan Pešmalbek je novi seniorski reprezentativac Srbije.

Pešmalbek se tokom ovogodišnjeg junskog okupljanja reprezentacije pridružio ekipi i debitovao u dresu Srbije na prijateljskim susretima sa Severnom Makedonijom u Nišu, kada je istakao zadovoljstvo zbog dobrog prijema u timu i još više zbog činjenice što je zaigrao za Srbiju.
Pivotmen Nanta u aktuelnom klubu za saigrača ima Milana Milića, a nedavno je potpisao ugovor sa Vespremom u čijim su redovima Vladimir Cupara i Petar Nenadić, a sa klupe ga predvodi naš Momir Ilić.

Podsetimo, Evropsko prvenstvo je na programu od 13. do 30. januara 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj, a reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi C u Segedinu sa selekcijama Hrvatske, Francuske i Ukrajine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter