FOTO: Screenshot
in ,

VELIKO POJAČANJE, PRAVO NIOTKUDA: Stranac u reprezentaciji Srbije, ozvaničen dolazak Francuza u tabor ‘orlova’!

Pojačanje za nacionalnu selekciju Srbije.

Dva meseca pred početak Evropskog prvenstva za rukometaše, Dragan Pešmalbek je zvaničnim dopisom od strane Evropske rukometne federacije dobio potvrdu nastupa za selekciju Srbije i biće u prilici da se stavi na raspolaganje selektoru Toniju Đeroni za predstojeći EHF EURO.

Nekadašnji juniorski reprezentativac Francuske, odlučio se da ponese nacionalni dres Srbije u seniorskoj selekciji, pa nakon rešavanja svih administrativnih poslova prepreka više nema – Dragan Pešmalbek je novi seniorski reprezentativac Srbije.

Pešmalbek se tokom ovogodišnjeg junskog okupljanja reprezentacije pridružio ekipi i debitovao u dresu Srbije na prijateljskim susretima sa Severnom Makedonijom u Nišu, kada je istakao zadovoljstvo zbog dobrog prijema u timu i još više zbog činjenice što je zaigrao za Srbiju.
Pivotmen Nanta u aktuelnom klubu za saigrača ima Milana Milića, a nedavno je potpisao ugovor sa Vespremom u čijim su redovima Vladimir Cupara i Petar Nenadić, a sa klupe ga predvodi naš Momir Ilić.

Podsetimo, Evropsko prvenstvo je na programu od 13. do 30. januara 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj, a reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi C u Segedinu sa selekcijama Hrvatske, Francuske i Ukrajine.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NOVI SKANDAL NA POMOLU U SRPSKOM FUDBALU: Podneta krivična prijava protiv generalnog direktora Partizana, MUP se odmah oglasio!

PROBLEMI ZA SVE NAVIJAČE U SRBIJI: Ko nema kovid propusnicu neće moći da gleda TV prenos Portugal – Srbija i košarkaškog derbija!