0
Fudbal

2017.06.20 Bydgoszcz Pilka nozna Mistrzostwa Europy U21 Euro U21 Serbia - FYR Macedonia N/z Vanja Milinkovic Savic Foto Norbert Barczyk / PressFocus 2017.06.20 Bydgoszcz Football UEFA Under21 Championship Poland 2017 Serbia - FYR Macedonia Vanja Milinkovic Savic Credit: Norbert Barczyk / PressFocus / NEWSPIX.PL --- Newspix.pl

VANJA MILINKOVIĆ SAVIĆ ZAPEVAO NA REPREZENTATIVNOM OKUPLJANJU: Napravio je šou, saigrači ga podržali! (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.21 u 22:23

Sjajna atmosfera u našem taboru.

Fudbalska reprezentacija Srbije će u četvrtak odigrati prijateljski meč protiv Katara, dok nas odlučujuća utakmica za plasman na SP očekuje u 14. novembra u Lisabonu. Tim povodom, fudbaleri su se okupili i pod palicom Dragana Stojkovića Piksija, privode kraju pripreme za predstojeće izazove.

Zadužen za atmosferu na večeri bio je Vanja Milinković Savić, golman Torina i novo ime na selektorovom spisku. On je, kao što je to običaj sa novajlijama u timu, zapevao jednu pesmu, a kako je to zvučalo možete pogledati na snimku u prilogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Selektor Dragan Stojković je na konferenciji 1. oktobra bio upitan upravo o statusu talentovanog golmana i o tome zašto nije pozvan. Legenradni fudbaler je odgovorio u svom stilu, a kasnije ga je i pozvao, nakon nekoliko sjajnih partija u Italiji.

Pa, gde da ga stavim? Jedino da pozovem pet golmana… Gledao sam ga pre neke dve nedelje. Radi se o jednom kvalitetnom golmanu, Sergejevog brata. Ali, imamo Svilara, Dmitrovića, Ilića, Rajkovića… Ako nam treba toliko golmana, zvaćemo ga. Pratimo ih, gledamo ih sve i znamo o kome se radi, rekao je Piksi početkom oktobra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter