1
Evrokup

Zach LeDay Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SJAJNA IGRA PARTIZANA U DRUGOJ ČETVRTINI: Crno-beli na poluvremenu imaju osam poena prednosti!

Objavljeno: 10.11.21 u 20:48

Zek Ledej kontroliše skok!

U okviru 4. kola A grupe Evrokupa, košarkaši Andore su ugostili Partizan. Završeno je prvo poluvreme, a klub iz prestonice Srbije ima osam poena prednosti (24:32).

Viđen je izuzetno ‘tvrd’ početak duela. Teško se dolazilo do poena na obe strane terena. Domaćin je prvi uspeo da se odvoji, a Željko Obradović je zatražio tajm aut pri zaostatku od 6 poena. Na kraju prve deonice, Andora je vodila sa 16:12.

U uvodnim minutima druge deonice nije bilo poena. Dva minuta se čekalo na prvi pogodak. Partizan je nakon toga sjajno zaigrao i napravio je seriju 12:0. Trener domaće ekipe je pokušao da pronađe adekvatno rešenje i spreči rivala da stekne značajniju prednost.

U redovima Partizana istakao se Zek Ledej. Amerikanac je u dosadašnjem delu meča postigao šest poena, a dominirao je na skoku. Ledej je uhvatio čak devet lopti, a zabeležio je i jednu asistenciju. Po šest poena su postigli Madar i Mur. 

Jelinek i Pauli su sa po šest postignutih poena najefikasniji igrači domaće ekipe.

0
0

1 Komentara

  1. Bez igre, bez šuta, bez igre pod košem u oba pravca, nema pravog centra. Nije mi jasan Obradovic, ovo je teško gledati. Blamaža.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter