0
Domaći fudbal

Milos Vazura 27.12.2016. Decembar 27. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OGLASIO SE VAZURA NAKON VESTI O KRIVIČNOJ PRIJAVI: Zatečen sam, pokušavam da odgonetnem o čemu se radi!

Objavljeno: 10.11.21 u 22:01

Ne zna o čemu se radi.

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se danas saopštenjem u kome se navodi da je protiv generalnog direktora Partizana i još 3 osobe, podneta krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja. Ovu informaciju preneo je RTS, a odmah nakon toga oglasio se i Miloš Vazura, rekavši da je zatečen i da ne zna o čemu se radi.

Stvarno sam zatečen, pokušavam da odgonetnem o čemu se radi. Nisam upoznat sa detaljima, ali ću se u svakom slučaju odazvati pozivu nadležnih organa. Za sada toliko mogu da kažem, istako je Vazura za portal 24sedam.

Zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj krivična prijava podignuta je protiv generalnog direktora fudbalskog kluba Partizan V. M. i direktora biciklističkog kluba Partizan B. B.

Pored dvojice visokih funkcionera FK i BK Partizan koji se terete za zloupotrebu službenog položaja odgovornog lica, krivičnom prijavom obuhvaćeni su i sekretar za sport i omladinu Gradske uprave Beograda B. D. i samostalni savetnik za normativno ekonomske poslove i poslove finansija u Sekretarijatu za sport i omladinu Gradske uprave Beograda M.D. i to za krivično delo zloupotreba službenog položaja, saopštio je MUP.

Nakon podnošenja krivične prijave, od strane Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih.

U daljem toku postupka Tužilaštvo će sprovesti istragu i prikupiti dokaze, radi utvrđivanja postojanja elemenata krivičnih dela koja su im stavljena na teret, pisalo je na portalu RTS.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter