0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE PARTIZAN IZGUBIO OD ANDORE: Sledi derbi, crno-beli moraju da se probude!

Objavljeno: 10.11.21 u 23:06

Svestan je šta treba da se popravi.

Prvi poraz u sezoni, Partizan je doživeo u 4. kolu Evrokupa na gostovanju španskoj Andori. Imali su crno-beli nekoliko prilika da prelome meč u svoju korist, na kraju nisu uspeli, a vremena za žaljenje nema, jer ih već u nedelju očekuje derbi protiv Crvene zvezde.

Svaka čast Andori. Očekivali smo tešku utakmicu, imali dosta uspona i padova, u trećoj deonici nam je domaćin baš dosta naudio, pokušali smo posle toga da se vratimo, ali je pobedio bolji tim, sigurno, počeo je Obradović.

Potom se trener crno-belih osvrnuo i na veliki broj promašenih šuteva, istakavši da je to jedna od stvari koje su prelomile meč.

Igrali smo bez koncentracije, u nekim trenucima pravili dosta grešaka, koštao nas je i veliki broj promašenih šuteva za tri poena. I to u situacijama kad smo bili sami. Na kraju smo pretrpeli zasluženi poraz. Andora je defanzivno dobra ekipa, zaključio je Željko Obradović.

Sa druge strane, strateg Andore Ibon Navaro, nije skrivao sreću nakon velike pobede. On je dao do znanja da je Partizan jedan od najboljih timova, kao i da ima najboljeg trenera u Evropi.

Partizan je jedan od najboljih sastava, sa najboljim trenerom u rangu sa Valensijom, Virtusom i Lokomotivom, pa je ovo velika pobeda nad timom sa najboljim trenerom u istoriji Evrolige, rekao je Navaro.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter