0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘NE POSTOJI PLAN B, SAMO TITULA’: Poslednja izjava Dragovića če oduševiti navijače – ‘Moramo da pobedimo Partizan!’

Objavljeno: 10.11.21 u 17:00

Aleksandar Dragović od početka sezone beleži fantastične partije u crveno – belom dresu.

On je svoj treći gol ove sezone upisao je u pobedi Crvene zvezde nad novosadskom Vojvodinom (2:1), kada se odlično snašao u kaznenom prostoru i postigao pobedonosni pogodak.

Reprezentativac Austrije je na okupljanju državnog tima istakao da je titula prioritet.

– Vidi se koliko je svaka utakmica u prvenstvu važna. Mi smo kiksnuli krajem oktobra i taj poraz nas je mnogo zaboleo. Srećom pa je Partizan zabrljao prethodnog vikenda. Moramo da idemo od utakmice do utakmice. Fudbal je kao religija za naše navijače. Moramo kako znamo i umemo da osvojimo titulu. Pred nama su još dva derbija protiv Partizana. Moramo da ih pobedimo ako želimo da budemo šampioni. Za naše navijače ne postoji plan B. Drugo mesto se ne računa. Najvažnija stvar je pobediti Partizan, rekao je Dragović austrijskim medijima.

Osvrnuo se i na golove i lični rekord koji je postavio.

– Toliko golova do sada nisam dao ni na treninzima. Stvarno mi dobro ide. Trener Dejan Stanković je godinama igrao u Italiji i obraća pažnju na svaki detalj. Više voli pobedu 1:0 nego 3:2 i zna koliko su bitni detalji poput prekida. Mislim da je Zvezda prošle godine dala 44 gola iz prekida. Ove godine ih nema toliko ali intenzivno radimo na prekidima. Stanković mi daje savete kako da se krećem i onda pokušavam da ih sprovedem u praksi. Srećom, lopta mi je dva puta pala na nogu i jednom na glavu, poručio je Dragović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter