0
ATP

(191007) -- SHANGHAI, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Andy Murray of Britain reacts during the men's singles first round match between Andy Murray of Britain and Juan Ignacio Londero of Argentina at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, on Oct. 7, 2019. (Xinhua/Ding Ting)

MAREJ PODSETIO NA NAJBOLJE DANE: Endi savladao prvog nosioca i plasirao se u četvrtfinale!

Objavljeno: 10.11.21 u 21:14

Nekada prvi teniser na ATP listi, izborio je plasman među osam najboljih igrača na turniru u Stokholmu.

Endi Marej je u 1/8 finala ATP turnira u Stokholmu savladao prvog nosioca, Janika Sinera. Škotski teniser je blistao na terenu i podsetio je na njegove najbolje dane. Meč u prestonici Švedske završen je rezultatom 2:0. Po setovima je bilo 7:6, 6:3.

Marej je do trijumfa stigao nakon dva sata i 15 minuta velike borbe. U slučaju da Endi ponovo nastupi u istom ritmu, nema sumnje da će biti jedan od glavnih favorita za osvajanje trofeja.

Čuveni teniser će u narednoj rundi odmeriti snage sa Tomijem Polom. Amerikanac je u osmini finala bio bolji od sunarodnika Tejlora Frica sa 6:4, 6:4. Meč je na programu u četvrtak od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter