0
Košarka

FOTO: Youtube/ Screenshot

LEGENDE NBA PODRŽALE JOKIĆA: Šek – „Isto bih uradio“!

Objavljeno: 10.11.21 u 09:00

Bura se ne smiruje.

Legende NBA lige Šekil O’Nil i Čarls Barkli stali su u odbranu Nikole Jokića i opravdali njegov potez zbog kojeg je kažnjen jednu utakmicu.

U emisiji „Inside the NBA“ nekadašnje zvezde prokomentarisale su „sukob“ Jokića i Morisa. Barkli se zapitao zbog čega su Srbina kaznili, a odgovorio mu je Eris Džon rekavši:“Udario ga je s leđa“.

„Sačekaj Erni! To se zove omazda. Kada nekog udariš, onda nemoj da mu okrećeš leđa. Nemam problem s tim što je Džoker uradio. Zapravio mi se sviđa kao „veliki momak.“ Igrač Majamija ga je udario grubo i nepotrebno. Šta onda radiš? Kao „veliki“ odeš i uzvratiš mu.Tu je samo pitanje da li ćeš dobiti udarac s prednje ili zadnje strane. Ponavljam, ne okreći se kada udariš nekog“ – nadovezao se Šekil O’Nil.

Džon je upitao da li bi ovaj potez Jokića mogao da se okarakteriše kao prljav, na šta je Barkli samo ponovio O’Nilove reči.

„Moris je započeo, hajde prvo to da shvatimo. Jokić je uzvratio, a sad ljudi kažu da ga je udario s leđa. Ja sam uz Šeka… Da ti kažem nešto Erni, ako me udariš bolje da ne okrećeš leđa jer dolazim po tebe. Jednostavno je, ne možete udariti nekoga i okrenuti mu leđa.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter