0
Evropske lige

from left Nemanja Maksimovic Milos Veljkovic Uros Racic Aleksa Terzic Stefan Mitrovic Dusan Vlahovic Dusan Vlahovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

FIORENTINA ŠALJE BIVŠEG ZVEZDINOG FUDBALERA NA POZAJMICU: Nema mesta za 4 Srbina u ekipi!

Objavljeno: 10.11.21 u 23:29

Nije se naigrao.

Kako sada stvari stoje, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Aleksu Terzića, Fiorentina će poslati na pozajmicu. Dvadesetdvogodišnji fudbaler je u dosadašnjem delu sezone odigrao samo 60 minuta na 3 meča, a italijanski mediji navode da je „viola“ već odlučila da ga pošanje na „kaljenje“.

Aleksa Terzic (L) and Nikola Milenkovic
Srbija v Luksemburg – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Beograd, 04.09.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Trenutno se pominju Salernitana, Sampdorija i Empoli, ali će sve biti poznato u narednim nedeljama. Podsećamo, Terzić je proteklu sezonu upravo proveo u Empoliju na pozajmici, pa mu sigurno ne bi bilo teško da se navikne na ekipu.

Pored njega, Fiorentinin dres trenutno nose 3 srpska reprezentativca, Dušan Vlahović, Nikola Milenković i Matija Nastasić. Terzić je u Italiju stigao 2019. godine, a upravo oko njega, nastala je velika zabuna između Crvene zvezde i Fiorentine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter