0
Fudbal

Aleksandar Kolarov Srbija - Kostarika, Serbia - Costa Rica, Samara, Rusija 17.6.1018. Jun 17. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

FIFA ČESTITALA ROĐENDAN KOLAROVU: Svi se sećamo „onog“ slobodnjaka! (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.21 u 09:23

Kolarov slavi 36. rođendan.

FIFA je čestitala rođendan nekadašnjem kapitenu reprezentacije Srbije, uz snimak gola koji je postigao protiv Kostarike.

Prošlo Svetsko prvenstvo ostalo je u lošem sećanju zbog suđenja Feliksa Briha i nedosuđenog penala nad Aleksandrom Mitrovićem. Ipak, zvanična stranica Svetskog prvenstva na dan kada je rođen Aleksandar Kolarov prisetla se neverovatnog gola iz slobodnog udarca.

 

Taman kada su svi mislili da će Srbija i Kostarika podeliti bodove u prvom meču Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, na scenu je stupio levi bek naše reprezentacije i „raspalio“ po lopti sa velike udaljenisti koja je završila u samom uglu gola.

Reprezentacija Srbije ima priliku da se drugi put uzastopno nađe na SP ukoliko pobedi Portugal i direktno se plasira na smotru najboljih reprezentacija sveta. Bilo kojim drugim rezultatom Srbija će morati svoje mesto da traži preko baraža.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter