0
Fudbal

Ricardinho UEFA Euro 2016 Futsal Evropsko Prvenstvo, Srbija - Portugalija 6.2.1016. Februar 6. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

RIKARDINJO DONEO NAJTEŽU ODLUKU U KARIJERI: ‘Bilo je ovo neverovatno i nezaboravno putovanje’

Objavljeno: 09.11.21 u 20:53

Fenomenalni igrač je predvodio reprezentaciju do titule na Svetskom prvenstvu! 

Legendarni futsaler Rikardo Filipe Da Silva Braga, poznatiji kao Rikardinjo, istakao je da završava reprezentativnu karijeru.

-Danas objavljujem kraj reprezentativne karijere. Bilo je ovo neverovatno i nezaboravno putovanje. Ovo je najteža odluka u mojoj karijeri –  saopštio je Rikardinjo.

Potezi kojima Portugalac podiže publiku na noge su prava umetnost. Rikardinjo je čak u šest navrata proglašen za najboljeg igrača na planeti. U dresu nacionalnog tima je zabeležio 187 nastupa, a postigao je 141 pogodak.

Futsaler je ove godine predvodio svoju reprezentaciju do šampionske titule na Svetskom prvenstvu. To je najveći uspeh u istoriji nacionalne selekcije Portugala.

Rikardinjo je tokom svoje bogate karijere nosio dres Benfike, Nagoje i CSKA iz Moskve, a prethodne sezone je potpisao trogodišnji ugovor sa ACS-om iz Francuske.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter