0
Košarka

head coach Zeljko Obradovic ULEB Eurocup, Partizan - Huventud 2.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OBRADOVIĆ IMA PLAN ZA ANDORU: „Zaustaviti tranziciju, posle praviti blokade“!

Objavljeno: 09.11.21 u 12:41

Obradovića ne brine put, već tranzicija. 

Crno-beli putuju u Španiju gde bi trebalo da odigraju meč četvrtog kola Evrokupa protiv Andore. Utakmica će se odigrati sutra od 20 časova.

Partizan je uspeo u prva tri kola Evrokupa da ostvari maksimalan učinak, dok sutrašnji protivnik ima jednu pobedu.

„Interesantno putovanje. Promenićemo nekoliko prevoznih sredstava. Lepo putovanje… Ekipa Andore voli da igra u tranziciji, pokušava preko svojih plej igrača da reši što pre situacije, posebno ako ima višak igrača u kontranapadu. To je prva stvar koju treba da uradimo, da zaustavimio njihovu tranziciju. Posle toga, u igri pet na pet, da sprečimo blokade za šutere, tj. šuteve za tri poena, kao i da iskontrolišemo skok. To bi trebalo da budu ključne stvari na utakmici. Ako to uradimo, imamo šanse da odigramo dobru utakmicu“ – izjavio je Željko Obradović.

Ekipi će se pridružiti i Alen Smailagić koji je propustio poslednju utakmicu ABA lige i biće u sastavu za sutrašnji duel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter