0
Domaći fudbal

fudbal.CRVENA ZVEZDA-OFK BEOGRAD.Bosko Jankovic.BGD, 21.09.2004..FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©

MAJSTORIJA U STILU ROBERTA KARLOSA: Bivši Zvezdin as igra sa veštačkim kukom, ali i dalje je noćna mora za golmane! (VIDEO)

Objavljeno: 09.11.21 u 22:51

Janković pokazao fudbalsko umeće!

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Boško Janković, trenutno rekreativno nastupa za veterane ekipe Beograda sa Karaburme. Njegov klub se takmiči u Prvoj ligi Beograda.

Janković i ekipa su odmerili snage sa ekipom Radničkog iz Obrenovca. Glavni arbitar meča je dosudio faul za Beograd, a iskusni vezista je preuzeo odgovornost.

Bivši as Crvene zvezde je namestio loptu, a zatim je zatresao protivničku mrežu na spektakularan način. Publika je ostala bez teksta, a ubrzo su svi bili na nogama. Jankovićev gol je rešio pitanje pobednika.

Boško je nedavno u intervjuu za ‘Telegraf‘ istakao da je morao da ugradi veštački kuk. Veliki problem ipak nije odvojio vezistu od terena.

Janković je tokom karijere nosio dres Jedinstva, Crvene zvezde, Majorke, Palerma, Đenove i Verone. Imao je 32 godine kada je prestao da igra na profesionalnom nivou.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter