0
Evrokup

Kosarka Basketball ABA season 2020-2021 Partizan v Cedevita Olimpija Codi Miller-Mcintyre Beograd, 25.10.2020. foto: Miroslav Todorovic/Starsport.rs ©

KODI MILER-MEKINTAJER PRED SUSRET SA CRNO-BELIMA: ‘Znamo da će nam biti teško, ali nas Partizan motiviše’

Objavljeno: 09.11.21 u 21:20

Novi izazov za izabranike Željka Obradovića!

Košarkaši Andore u sredu na domaćem terenu dočekuju Partizana. Utakmica 4. kola grupne faze Evrokupa je na programu od 20 časova.

Andora je u dosadašnjem delu takmičenja ostvarila pobede protiv Trenta i Hamburga, a poražena je od Lokomotive iz Kubanja. 

Bivši igrač Partizana, Kodi Miler-Mekintajer, jedan je od lidera ekipe koja nastupa u ACB ligi. Američki organizator igre smatra da njegovu ekipu očekuje težak zadatak, ali ističe i da su vrlo motivisani pred duel sa Partizanom.

-Čeka nas težak meč protiv odličnih igrača koje predvodi veliki trener. Biće to dobra prilika za nas da pokažemo ko smo. Moramo da igramo na najvišem nivou 40 minuta, a naročito je bitno da otvorimo dobro duel. Već smo videli kako su prošli timovi protiv kojih je Partizan stekao veliku prednost na startu. Znamo da će nam biti teško, ali nas Partizan motiviše – istakao je pred meč Kodi Miler Mekintajer.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter