0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan smiles prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

IBRAHIMOVIĆ IMA SAVET ZA MBAPEA: Iskusni napadač zna šta fali Francuzu!

Objavljeno: 09.11.21 u 14:15

Trebalo bi da ga polsuša ukoliko želi da bude najbolji.

Mladi napadač francuske reprezentacije Kilijan Mbape pokazao je neverovatan talenat i fudbalsko umeće, ali poslednje vreme više se priča o Erlingu Halandu koji je ekspolidarao posle Svetskog prvenstva 2018. godine.

Da bi postao vrhnuski napadač kao što je Zlatan Ibrahimović, moraće da posluša savete direktno od njega. Šveđanin je prošao mnogo toga u životu da bi bio tu gde jeste i može se reći da on najbolje zna kako se postaje pravi golgeter.

„Volim Mbapea, ali on ne radi dovoljno! Postaće mnogo jak kada bude povredio sam sebe, Mora da oseti krv i hoda po vatri – rekao je Ibra za Telefoot, pa dodao: „Mora da se okruži ljudima koji će mu govoriti kako nije dovoljno dobar. Onda će postati najbolji!“ – rekao je Zlatan za „Telefoot“.

Mbape ima 22 godine, do sada odigrao 250 utakmica, postigavši 169 golova i podelio 90 asistencija. Godine su na njegovoj strani, fali mu da osvoji Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter