0
Fudbal

Fudbal Soccer-Prijateljski Mec-Friendly mtach Nemacka v Srbija Sergej Milinkovic Savic and Niklas Sule (BEHIND) Wolfsburg, 20.03.2019. foto: Starsportphoto ©

HAOS U NEMAČKOJ: Iz reprezentacije ispala sedmorica zbog korone, problemi i za Bajern

Objavljeno: 09.11.21 u 17:54

Pancere očekuju dva duela, pred koje imaju probleme.

Reprezentacija Nemačke če dva ne preterano teška duela u kvalifikacijama za Mundijal, ali je nekoliko dana pred utakmice sa Lihtenštajnom i Jermenijom čak sedam fudbalera otpalo sa spiska.

Naime, Niklas Zule je jutros dobio pozitivan rezultat testa, pa će u karantin svi igrači koji su bili u kontaktu s njim, a prethodno su Pancere zadesile i dve povrede.

Uz Zilea, zbog bilskog kontakta su otpali i Džošua Kimih, Džamal Musijala, Serž Gnabri i Karim Adejemi. Oni su bili u grupi od devet igrača koji su zajedno putovali na okupljanje reprezentacije, ali su samo njih četvorica potvrđeni kao bliski kontakti snažnog defanzivca.

Prethodno, povrede su zadobili Niko Šloterbek i Florijan Virc, dok su naknadne pozive dobili Džonatan Tah, Ridl Baku, Masimilijan Arnold i Kevin Foland.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter