0
Fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

ZVEZDIN ČUVENI NAPADAČ ODNEO ŠOU: U toku utakmice, klinac sa tribina mu tražio pare – o njegovom potezu dugo će se pričati! (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.21 u 11:08

Šmekerski potez bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

Porušje i Tuzla siti odigrali su nerešeno u 16. kolu Premijer lige BiH, nakon 90 minuta rezultat je bio 1:1, ali ova utakmica će se pamtiti po nečemu drugom.

Šou je odneo Husref Musemić, čuveni fudbaler Crvene zvezde koji je dres ekipe sa Marakane nosio krajem osamdesetih godina.

On je trenutno trener Tuzle sitija, a juče je dospeo u centar pažnje. Naime, njemu je jedan navijač domaćeg tima tražio novac, koji je na kraju i dobio.

Nakon meča, Musemić je otkrio o čemu se zapravo radilo.

– Svakako jedna zanimljiva situacija. Navijač na tribinama je bio simpatičan i govori mi da će (golman Tuzle) Brajlović odbraniti penal, a da mu dam 20 maraka ako odbrani. Rekoh sam da može. Dao sam mu deset maraka kada je odbranio i još deset nakon utakmice – ispričao je trener Tuzle sitija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Premijer liga BiH (@pl.bih)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter