0
Fudbal

Fernando Santos Serbia - Portugal, Portugalija trening 6.9.2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

VELIKI KADROVSKI PROBLEMI ZA PORTUGAL: Santos morao da menja spisak, čak tri otkaza pred odlučujuće mečeve!

Objavljeno: 08.11.21 u 20:16

Selektor Portugala je naknadno pozvao dvojicu fudbalera. 

Vreme je za završnicu kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine. Očekuje nas velika borba i situacija u grupi A je izuzetno napeta.

Srbija ima bod više, ali i utakmicu više u odnosu na drugoplasirani Portugal. Izabranici Fernanda Santosa će u narednim danima odigrati dve odlučujuće utakmice. Portugal 11. novembra putuje u Dablin, gde će odmeriti snage sa selekcijom Republike Irske. Samo tri dana kasnije, u Lisabon stiže ekipe Dragana Stojkovića Piksija. Ne treba trošiti reči o značaju utakmice u prestonci Portugala.

Selektor Santos vodi borbu sa kadrovskim problemima. Čak tri fudbalera su otkazala nastup u nacionalnom dresu. U pitanju se Antonio Lopes, Rafa Silva i Žoao Mario, a reč je o povredama. Iskusni stručnjak je brzo reagovao i pozvao je golmana Vulverhemptona Žoze Sa i napadača Valensije Gonsala Guedeša.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter