0
Domaći fudbal

Zdravko Jokic gensek OFK Beograd, uprava, Januar 14. 2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SUDIJSKI EKSPERT IMAO PUNE RUKE POSLA: Zdravko Jokić o spornim situacijama na mečevima Zvezde i Partizana – svi su čekali da se on oglasi! (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.21 u 09:06

Mnoge zanima šta ima da kaže ovaj čovek.

Sudijski ekspert Zdravko Jokić analizirao je suđenje u 16. kolu Superlige Srbije. Ponovo smo na utakmicama ‘večitih rivala’ imali sporne situacije, a Jokić je izneo svoje mišljenje.

Na utakmici između Vojvodine i Crvene zvezde, Mirko Topić je udario Aleksandra Dragovića, međutim glavni arbitar meča nije pokazao na belu tačku. Jokić smatra da je sudija u toj situaciji pogrešio, te da je trebalo da svira penal.

– Teška situacija, položaj sudije u odnosu na kaciju je bio dobar i odmahnuo je rukom. VAR sa sigurnošću nije moga da utvrdi da li je kontakt postojao. Moj utisak je da je sudija trebalo da dosudi faul, jer đon ide na glavu. Da je dosudio prekršaj, VAR ne bi mogao da se meša u odluku. Uživo gledano, mogao je da bude penal.

U Humskoj ulici, Partizan je dočekao ekipu Proletera, a crno-beli su imali jedan dosuđen penal. Odgovornost na sebe preuzeo je Rikardo, ali protivnički čuvar mreže ga je sjajno ‘pročitao’.

– Ja ovde teško mogu da vidim, igrač nema raširene ruke i teško je ovde proceniti. Da imamo kameru iza gola, to bi onda bilo drugačije – ostao je Jokić nedorečen.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter