0
Fudbal

Cristiano Ronaldo (C) Marko Dmitrovic (L) and Strahinja Pavlovic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PRIMARNI ZADATAK ZAUSTAVLJANJE RONALDA: Nastasić poručuje da timovi igraju, Rajković ne otkriva svoje snove!

Objavljeno: 08.11.21 u 14:54

Svi priželjkujemo pobedu.

Fudbalska reprezentacija Srbije, 14. novembra će odigrati odlučujući meč za plasman na SP u Kataru protiv Portugala. Naša selekcija će 3 dana pre toga, odmeriti snage sa Katarom u prijateljskom susretu na stadionu Rajko Mitić, a svoje utiske pred te duele izneli su Matija Nastasić i Predrag Rajković.

Svi znamo kakva je selekcija Portugal. Skup vrhunskih pojedinaca. Pokazali smo, ipak, da možemo ravnopravno da se nosimo sa njima još u prvoj utakmici u Beogradu (2:2, aut.prim). Došli smo u situaciju da ta poslednja utakmica odlučuje o putu na Mundijal. Daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat, počeo je Nastasić i dodao:

Matija Nastasic
Srbija v Azebejdzan – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Beograd,12.10.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Nije lako reći šta će odlučiti meč u Lisabonu. Biće mnogo situacija koje bi mogle da promene tok meča. Pripremićemo se dobro, svaki detalj odlučuje. Najvažnije je da budemo maksimalni. Samo tako možemo da ostvarimo ono što želimo.

Sa druge strane, golman Predrag Rajković poručuje da nije posebno studirao igru Portugala, ali da svi znaju njihove kvalitete. Naravno, napomenuo je glavnu zvezdu Kristijana Ronalda, poručivši da svi moraju da budu koncentrisati.

Iskreno, nisam gledao posebno sa tom namerom da ih prostudiram, ali gledam mnogo utakmica i gledao sam mečeve gde igraju mnogi njihovi reprezentativci. Znamo svi njihove kvalitete i moć, do utakmice ćemo videti i njihove mane i šta možemo da iskoristimo protiv njih. Glavna zvezda je Ronaldo, ali oni imaju još dobrih pojedinaca u napadu. Ja ili ko god bude branio i bude u defanzivi, moramo da pazimo i budemo skoncentrisani, rekao je Rajković.

BELGRADE, SERBIA – NOVEMBER 18: Goalkeeper Predrag Rajkovic of Serbia in action during the UEFA Nations League group stage match between Serbia and Russia at Rajko Mitic Stadium on November 18, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Novinari su ga za kraj upitali da li je imao neki san u vezi sa utakmicom u Lisabonu, na šta je Rajković potvrdno odgovorio.

Da sanjao sam nešto, ali neću da otkrivam šta, zaključio je Predrag Rajković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter