1
ATP

Srdjan Djodje Djokovic Dijana Novak Djokovic celebrates victory at Roland Garros with family and friends in front of his restaurant "Novak" in Belgrade Serbia, 14.6.2021. foto: Pedja Milosavljevic

PONOSNI OTAC NIJE USPEO DA SAKRIJE EMOCIJE: Pogledajte uz koju pesmu Srđan proslavlja Novakovu titulu, njegove reči odzvanjaju Srbijom! (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.21 u 10:22

Otac srpskog asa ne krije zadovoljstvo.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspeo je da pobedi Danila Medvedeva u finalu Mastersa u Parizu, i na taj način dođe do 37. trofeja ali i novog rekorda. Naime, Novak je teniser sa naviše titula na turnirima iz ove serije.

Novak je još jednom oduševio celu naciju, a posebno je ponosan Srđan Đoković, njegov otac.

– Oduševljen sam, kao i ogromna većina sveta. Ceo slobodarski svet se raduje pobedi našeg Novaka, našeg Srbina, dečka koji je potekao iz ovog naroda. On je najbolji teniser i sportista ikada – rekao je Srđan Đoković za Sport Klub i dodao:

– Zapamtite i izgovorite to. Potekao iz Srbije, najbolji sportista ikada. To se sada dogodilo i ko zna da li će ikada više!

Ponosni otac je pustio pesmu: ‘Jedna zemlja, jedan tim‘, i potom rekao da ova numera pokazuje sve ono što treba da simbolizuje naša zemlja.

– Više reči nisu dovoljne za to što Novak čini za porodicu i svoj narod. Proneo je slavu Srbije i srpskog naroda u svetu. Postali smo cenjeni i poštovani, nismo takvi kakvi su nas smatrali poslednjih decenija, nemoguće da neko sa takvom harizmom i sportskim držanjem potekao iz nekog drugog naroda. Srbijo, hvali Novaka, jer reči više nisu dovoljne. I kada Novak ode, uvek će biti najbolji svih vremena – zaključio je Srđan Đoković.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter