0
Evroliga

basketball match between CSKA Moscow and Zalgiris in Belgrade, Serbia on May 20, 2018. (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

NEVEROVATNA PODRŠKA NAVIJAČA: Žalgiris ne zna za pobedu u Evroligi, a vatrene pristalice neprestano bodre svoje miljenike! (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.21 u 19:18

Veoma težak period za čuveni klub iz Litvanije!

Košarkaši Žalgirisa iz Kaunasa u dosadašnjem delu sezone nisu uspeli da ispune očekivanja svojih navijača, ali ni brojnih ljubitelja košarke širom Evrope.

Čuveni litvanski klub još uvek ne zna za pobedu u Evroligi, u kojoj je na osam utakmica zabeležio identičan broj poraza.

Da stvar bude još gora za trenera Zdovca i igrače, Žalgiris je nedelju na domaćem terenu poražen od najvećeg rivala u državi, ekipe Ritasa. Derbi je završen trijumfom gostujuće ekipe, rezultatom 75:84. Utakmicu je sa tribina posmatralo nešto više od pet i po hiljada navijača.

Po završetku meča nacionalnog prvenstva Litvanije, domaći navijači su napravili sjajan gest. Vatrene pristalice Žalgirisa su dočekale svoje miljenike u hodniku hale, a onda je usledila pesma podrške.

Pogledajte potez vredan poštovanja.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter