0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

NAJLUĐE KONFERENCIJE U SRPSKOM FUDBALU: Psovke, urlanje, vređanje novinara i svađe trenera! (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.21 u 15:37

Teško ih je sve i nabrojati.

Gotovo u svakom kolu domaćeg prvenstva, barem na nekoj od konferencija za medije bude određenih skandala. Pored komentara na suđenje i regularnost na koje smo već odavno navikli, dosta puta smo gledali i razne svađe, ali i uvrede na račun novinara.

Upravo sinoć, trener Crvene zvezde Dejan Stanković, zbog jednog pitanja je završio svoje obraćanje i napustio konferenciju. Novinar upitao ga je da li je Vojvodina morala da izgubi, jer bi u tom slučaju bodovna razlika između Zvezde i Partizana bila prevelika.

Pravi haos ispao je i nakon vesti da je Crvena zvezda odložila meč sa Voždovcem, zbog zdravstvenih problema, što je Aleksandar Stanojević oštro prokomentarisao.

Jedna od situacija kada su treneri vređali novinare, dogodila se pred meč Crvene zvezde i Napretka u decembru 2018. godine. Milorad Kosanović, tada trener Napretka, na jedno pitanje koje je bilo upućeno igrači Alivodiću, burno je reagovao, poručivši novinarki da ode kući i da sprema ručak.

Navijači u Srbiji, sigurno pamte i konferencije Nenada Lalatovića, koje su uvek bile specifične i iskrene. Ipak, nakon meča protiv svog bivšeg kluba Napretka, kada je doživeo razne uvrede, Lalatović je najblaže rečeno burno reagovao.

Sramotnu reakciju imao je i Grof Božović 2015. godine nakon što je Borac savladao Crvenu zvezdu u Kupu Srbije rezulatom 1:5. On je tada vređao novinara, poručivši mu da je verovatno bio oslobođen fizičkog i da samo može da mu pljune pod prozor.

Miroslav Đukić je svojevremeno komentarisao natpise u medijima nakon poraza od Radničkog u Nišu. On je očigledno isfrustriran zbog poraza, poručio da su naslovi džukački i dripački, kao i da je rođen u „je***om Štitaru“, a ne u Valensiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter