0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai Aleksandar Dragovic Superliga Srbije, Vojvodina - Crvena Zvezda 7.11.2021. Novi Sad, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

IGRAČI CRVENE ZVEZDE KOMENTARISALI OCENE NA „FUDBAL MENADŽERU“: Pogledajte šta su imali da poruče kreatorima igrice! (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.21 u 22:23

Bili su poprilično zadovoljni ocenama.

Ovde ćete saznati da je Dioni sa Zvezdom već osvojio duplu krunu, čime je to Pavkov nezadovoljan, koji fudbaler bi jednog dana mogao da zauzme mesto generalnog direktora Terzića.

Degenek i Pankov proverili su koliko je vredan Zvezdin kapiten Borjan, a Marko Lazetić imao je nekoliko reči za kreatore ove igrice.

Moglo se videti da igrači nisu imali mnogo zamerki na ocene koje su dobili, ali i da su kroz šalu prokomentarisali „greške“ na koje su naišli.

Igrači koji su pozvani za reprezentaciju otputovali su iz Beograda, dok ostali mogu da pruže sebi malo oduška i spreminu uđu u nastavak prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter