0
AdmiralBet ABA Liga

ABA Liga, Crvena Zvezda - Mega 1.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA TRIJUMFOVALA U ZADRU: Volters sa dabl-dabl učinkom, pratio ga Kuzmić!

Objavljeno: 07.11.21 u 20:39

Crvena zvezda savladala je Zadar u gostima rezultatom 73:83.

Ekipa Dejana Radonjića u domaćem šampionatu igra sasvim suprotno nego u Evroligi. Crveno-beli uspeli su da upišu četvrti vezani trijumf u ABA ligi i tako vežu tri pobede u nizu u svim takmičenjima.

Zvezda je odlično otvorila utakmicu i pokazali sličnu igru kao protiv Panatanaikosa. Međutim, gosti su malo usporili u završnici prve četvrtine tako da je rezultat bio 18:18.

Zadar je uspeo da iskoristi smušenost crveno-belih i dođu do preokreta koji nije dugo trajao. Zvezda je brzo vratila prednost koju je održavala do kraja drugog dela igre. Na poluvreme se otišlo rezultatom 37:43.

U trećem delu igre videli smo izuzetno organizovanu igru gostiju. Totalno su zatvorili protivnika i usput povećavali prednost koja je u jednom trenutku bila plus 18. Na kraju trećeg dela utakmice rezultat je bio 42:68.

Ekipa iz Zadra se nije predavala, te su tako domaćini polako ali sigurno smanjivali prednost gostiju. Utakmica je završena rezultatom 73:83.

 

Najefikasniji u ekipi Zadra bili su Domagoj Vuković sa ubačenih 14 poena, uspeo je da ubaci četiri trojke od šest pokušaja i Karter sa istim brojem ubačenih peona. Sa druge strane, Volters je vukao svoju ekipu ka pobedi sa dabl-dabl učinkom od 14 poena i 10 asistencija.

Narednu utakmicu Crvena zvezda dočekaće Asvel u okviru Evrolige. Zadar putuje u Podgoricu gde će igrati protiv Budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter