0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Sjajna nedeljna ponuda koja obiluje derbijima!

Objavljeno: 07.11.21 u 11:00

U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana za nedelju sa predlozima za klađenje i TOP kvotama.

Vojvodina – Crvena zvezda.

UG 2-3 (2.00)

Crveno beli nakon poraza u Surdulici nemaju pravo na kiks. Ekipa Vojvodine im je već na startu sezone „izbila“ dva poena nakon remija na Marakani, a ni sada Novosađani neće biti lak protivnik. Biće to interesantan meč, a mi smo odlučili da igramo na golove.

Everton – Totenhem

GG (1.85)

Ekipa iz Londona je smenila Nuna Esperita Santa nakon poraza protiv Junajteda u prethodnom kolu, a na klupu je seo Antonio Konte. Ipak, Everton igra promenljivo ove sezone ali je često znao da zada probleme „Pevcima“ te GG deluje kao najrealniji izbor.

Betis – Sevilja

IXvX (1.72)

Gradski derbi koji je uvek prepun dešavanja na programu je danas, a obe ekipe igraju u solidnoj formi. Sevilja je favorit iako je „gost“ ali se mečevi ova dva tima najčešće završavaju remijem te bi kombinacija nerešenog rezultata na poluvremenu ili kraju trebalo da bude dobitna kombinacija.

Milan- Inter

I1+II2+ (1.66)

Derbi dana i jedan od najvećih derbija na svetu. Milan dočekuje ekipu Intera na prvoj poziciji koju deli sa Napolijem dok je Inter treći sa sedam bodova manje od vodećeg dvojca. Na meču između gradskih rivala se očekuju golovi jer na ovakvim mečevima je vrlo teško predvideti pobednika,

West Hem- Liverpul.

2 (1.78)

Ekipa Dejvida Mojesa dečekuje tim Jirgena Klopa u 11. kolu Premijer lige. Vest Hem igra iznad svih očekivanja ove sezone i nalazi se na četvrtom mestu, a ukoliko trijumfuje danas izjednačiće se sa Mančester sitijem na drugom mestu. Liverpul juri pobedu nakon kiksa protiv Brajtona, a ukoliko zabeleži trijumf biće na samo bod zaostatka od vodećeg Čelsija. Liverpul se nalazi u sjajnoj formi i očekuje se da slavi uprkos dobrim partijama „Čekićara“

 

Ukupna kvota – 18.80

* Kvote su podložne promenama…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter