0
Evropske lige

FOTO: Youtube/ Screenshot

PREMIJER LIGA: Vest Hem savladao Liverpul, Arsenal minimalan protiv Votforda! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.21 u 20:12

„Čekićari“ obeležili 11. kolo Premijer lige.

Tokom današnjeg fudbalskog programa Premijer lige odigrale su se tri utakmice od 15 časova, a program su zatvorili Vest Hem junajted i Liverpul.

Arsenal je minimalnim rezultatom savladao Votford. „Topdžije“ su odlično otvorili utakmicu, Saka je postigao gol u sedmom minutu, ali je on poništen zbog ofsajda. Posle više od pola sata igre Frend je pokazao na belu tačku, ali se istakao Foster sjajnom odbranom. Gol odluke pao je u 56. minutu igre, a strelac je bio Emil Smit-Rou.

Najnezanimljiviju utakmicu, u smislu golova, videli smo na „Gudison“ parku. Everton je dočekao Totenhem i utakmica je završena rezultatom 0:0.

Treća utakmica odigrana u terminu od 15 časova bila je između Lidsa i Lestera. Rafinja je doveo svoj tim u vođstvo u 26. minutu. Ipak, radost domaćina je kratko trajala, jer je samo dva miunta bilo potrebno Barnsu da poravna rezultat. Lester je sredinom drugog poluvremena stigao do drugog gola, ali je onbio poništen zbog ofsajda.

Za kraj dana mogli smo da uživamo u fantastičnoj utakmici Vest Hema i Liverpula. „Čekićari“ su došli u vođstvo u četvrtom minutu igre, Alison se nije snašao posle kornera i smestio loptu u svoju mrežu. Onda na scenu stupa Trent Aleksander-Arnold koji je fenomenalnim golom iz slobodnog udarca zatresao mrežu.

U drugom poluvremenu je Liverpul je pritisao protivnika što ih je skupo koštalo. Fornals je u 67. minutu vratio prednost svojoj ekipi, da bi sedam minuta kasnije Zuma povećao na 3:1. Origi je ušao sa klupe i postavio konačan rezultat, Vest Hem-Liverpul 3:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter