0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POLUVREME U NOVOM SADU: Minimalna prednost Vojvodine! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.21 u 17:35

Transparent navijača Crvene zvezde kao podrška za povređenog trenera.

Fudbaleri Vojvodine su na stadionu ‘Karađorđe‘ dočekali ekipu aktuelnog šampiona Srbije. Utamica je počela u 16 časova i 45 minuta, a trenutno je poluvreme. Nakon prvih 45 minuta igre, rezultat je 1:0.

Prvo ozbiljniju priliku Zvezda je stvorila u 20. minutu. Nakon odlične akcije i centaršuta sa desne strane terena, lopta se odbila do Mirka Ivanića. Vezista se namestio, ali je loše zahvatio loptu koja je završila pored stative.

Samo minut kasnije zapretio je Pavkov. Domaći su reagovali i Zvezda je izborila samo korner, posle kojeg nije značajnije ugrozila gol rivala.

Vojvodina je propustila dve ozbiljne prilike u periodu od 23. do 27. minuta. Oba puta je u centru pažnje bio napadač Momčilo Mrkaić.

Superliga Srbije, Vojvodina – Crvena Zvezda 7.11.2021. Novi Sad, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Uspeli su domaći da dođu do prednosti! Nakon velike gužve u kaznenom prostoru i udarca jednog od domaćih igrača, lopta je pogodila Dragovića i završila je iza leđa Milana Borjana.

Ritam utakmice je bio odličan. Publika je posmatrala ofanzivnu igru i napade na obe strane terena. Katai u 35. minutu uputio opasan udarac, ali nije bioc dovoljno precizan.

U 45. minutu su gosti ponovo zapretili. Stanić je šutirao, a lopta je pogodila stativu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter