0
Fudbal

Sergej Milinkovic Savic Darko Lazovic, Dusan Vlahovic, Andrija Zivkovic Reprezentacija A tim FSS Fudbalski Savez Srbije,trening 4.10.2021. Liga Konferencija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PIKSI ĆE MORATI DA NAĐE ZAMENU I TO HITNO: Bitan fudbaler upitan za meč sa Portugalom – ima povredu butnog mišića!

Objavljeno: 07.11.21 u 15:04

Postoje šanse da se oporavi.

Fudbalska reprezentacija Srbije došla je do samog kraja kvalifikacija za SP u Kataru. Orlovi su trenutno drugi u Grupi, ostao im je još jedan, odlučujući meč koji se igra 14. novembra u Portugalu. Srbija će u slučaju pobede kao prva ići direktno na Mundijal, dok bi se ako izgubimo našli u baražu.

Do tog susreta, naša selekcija će odigrati jednu prijateljsku utakmicu protiv Katara, a selektor Dragan Stojković Piksi na tom meču sigurno neće moći da računa na jednog fudbalera. U pitanju je Darko Lazović, igrač Verone, koga nema na spisku za prvenstveni meč sa Napolijem.

Serbia’s Darko Lazovic Serbia – Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prema navodima italijanskih medija, Lazović ima povredu butnog mišića i biće upitan za utakmicu sa Portugalom. Šanse za oporavak na vreme postoje, ali će selektor sigurno smisliti i plan B.

Postoje tri opcije za Katar. Prva je da odigramo u ful sastavu, druga je da sa „B“ timom i da napravimo neki miks. Koju opciju ćemo izabrati, to ćemo videti. Ko god bude izašao tada, verujem da će pružiti ono što ja očekujem. Trebalo bi da budemo pametni, Katar za nas nema značaj i znate moje mišljenje o prijateljskim utakmicama, tako da, pretpostavljam da će doći do nekih izmena što se tiče te utakmice, rekao je Piksi na jučerašnjoj konferenciji za medije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter