0
Evropske lige

2018 FIFA World Cup Qualifier, Aviva Stadium, Dublin 5/9/2017 Republic of Ireland vs Serbia Ireland's Stephen Ward and Assistant Manager Roy Keane Mandatory Credit ©INPHO/Starsportphoto/Ryan Byrne

NEKADAŠNJI KAPITEN JUNAJTEDA JASNO PORUČUJE: ‘Da Ole sada uđe ovde, ščepao bih ga i pitao zašto mu igra Fred’

Objavljeno: 07.11.21 u 19:50

Ekipa sa ‘Old Traforda’ je poražena u gradskom derbiju!

Fudbaleri Mančester junajteda su u subotu izgubili od Mančester Sitija. Utakmica na ‘Old Trafordu‘ je završena rezultatom 0:2. Izabranici trenera Solskjera su ponovo razočarali svoje navijače, a najveći broj kritika je upućen upravo na račun šefa stručnog štaba.

Povodom još jednog očajnog izdanja, oglasio se nekadašnji fudbaler Junajteda, Roj Kin. 

-Da Ole sada uđe ovde, ščepao bih ga i pitao zašto mu igra Fred? Svi menadžeri donose svoje odluke, rade sa igračima iz dana u dan, ali ja bih ga pogledao i pitao zašto igraš sa Fredom u sredini terena? Solskjer mora da preuzme odgovornost za to – rekao je nekadašnji as ekipe sa ‘Teatra snova‘.

2018 FIFA World Cup Qualifier, Aviva Stadium, Dublin 5/9/2017
Republic of Ireland vs Serbia
Ireland’s Daryl Murphy and Assistant Manager Roy Keane
Mandatory Credit ©INPHO/Starsportphoto/Ryan Byrne

Junajted je u lošoj fazi, ali postoji izlaz iz toga. Da li je Ole čovek koji može da ih izvuče, to je veliko pitanje, ali se nadam da jeste. To je više nada nego vera. Svaki put kada loše igraju Ole je kriv, a svaki put kada pobede Ole je najsrećniji čovek na planeti. On mora da se pogleda u ogledalo i da kaže sebi da mora bolje od ovoga. Došao je u Junajted u teškom trenutku i vodi jedan od najvećih klubova na svetu. Ali ako sa sobom vodiš blefere i zavisiš od Šoa i Van-Bisake… Ma zamisli da zavisiš od njih! Ole, možda bi ti bilo bolje da se oslobodiš toga – istalao je Kin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter