0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 04: Aleksandar Mitrovic of Serbia reacts during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MITROVIĆ NAJPLAĆENIJI FUDBALER ČEMPIONŠIPA: Poznato koliko zarađuje srpski golgeter!

Objavljeno: 07.11.21 u 10:45

Englezi otkrili o kojoj cifri se radi.

Aleksandar Mitrović nastavio je da rešeta u Čempionšipu i stigao je do 20. gola u sezoni. Prethodne sezone je njegov tim ispao iz Premijer lige, ali je uprava shvatila da će se teško vratiti ukoliko ekipu napusti srpksi napadač.

Taj potez se pokazao kao ispravan jer je Mitrović nastavio da obara sve rekorde u Čempionšipu i sa razlogom nosi status najplaćenijeg fudbalera.Kako prenosi „Skaj sports“ Mitrović je sa Fulamom potpisao ugovor po kome dobija 100.000 funti nedeljno ukoliko ispuni sve uslove za bonus. Verovatno je da su bonusi vezani za golove, te je teško za očekivati da ih srpski napadač nije ispunio.

Približnu platu imali su Troj Dini i Andre Aju koji su zarađivali 80,000 funti nedeljno dok su nastupali za Svonsi i Votford,ali je Mitrović zasluženo ispred njih.

U reprezentaciji Srbije se nadaju da će Mitrović nastaviti seriju u meču sa Portugalom koja je klučna za plasman na Svetsko prvenstvu Kataru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter