0
Evroliga

Nikola Jokic Miodrag Misko Raznatovic KLS Kosarkaska Liga Srbije, Mega - Crvena Zvezda 4.6.1019. Jun 4. 2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

MIŠKO RAŽNATOVIĆ NAJAVIO MICIĆEV ODLAZAK U NBA: Evo kada će se najbolji evropski košarkaš zaputiti u najjaču ligu sveta!

Objavljeno: 07.11.21 u 15:28

Sada je sve jasnije.

Aktuelni MVP Evrolige i košarkaš Anadolu Efesa Vasilije Micić, odlučio je da ove godine potpiše novi ugovor sa turskim klubom, umesto da ode u NBA ligu. Njegov agent Miško Ražnatović je u razgovoru za hrvatski Tportal otkrio kada će nekadašnji košarkaš Crvene zvezde otići „preko bare“.

Mnogi se neće složiti s mišljenjem da sam najbolji evropski agent svih vremena, ali u slučaju dileme, uvek je najbolje posegnuti za statistikom. A ona kaže da nikada niko nije zastupao MVP-a NBA lige i Evrolige u istoj godini, uz naznaku da su obojica u agenciji od 17. godine te da nisu u tom trenutku uopšte obećavali takve svemirske visine, počeo je Ražnatović i dodao:

Vasilije Micic Partizan – EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

Kada je Micić u pitanju, mislim da je njegov odlazak u NBA ligu, nakon što je produžio ugovor s Efesom, samo odložen za godinu dana, razotrkio je sve dileme Ražnatović.

Potom je progovorio i o aktuelnom MVP-ju NBA lige Nikoli Jokiću, rekavši da nije imao ovolika očekivanja što se tiče njegove karijere. Za sam kraj, uporedio ga je sa legendom jugoslovenske košarke.

Nisam to očekivao. Nije ni sam Nikola! Tim pre što je atipičan i ne uklapa se u stereotipe o NBA igračima, punim atleticizma. Ali njegova košarkaška inteligencija, talent i veliki rad, za koji mnogi ne znaju da stoji iza uspeha, doveli su ga na pijedestal. Njegov meteorski uspeh dao je nadu svim klincima da mogu do zvezda i bez prirodno urođenih vrhunskih atletskih sposobnosti. On je zaista unikatan i vrlo ga je teško uporediti sa bilo kim. No možda je to ipak Krešo Ćosić, uz nadograđeni šut za tri poena, zaključio je Miško Ražnatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter