0
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Punter ABA liga, Partizan - FMP 6.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KEVIN PANTER SVESTAN LUDILA KOJE GA OČEKUJE NA DERBIJU: Svi to čekaju, biće ludo čoveče!

Objavljeno: 07.11.21 u 14:40

Sigurno će imati poseban doček.

Košarkaši Partizana su sinoć nastavili seriju pobeda tako što su u 7. kolu AdmiralBet ABA lige savladali FMP rezultatom 74:69. Crno-bele sada očekuje gostovanje Andori u četvrtom kolu Evrokupa, dok će se potom 14. novembra sastati sa Crvenom zvezdom u dugo očekivanom derbiju. Iako protiv FMP-a nije bio na svom nivou, nema sumnje da će Kevin Panter biti posebno motivisan na derbiju,

Bićemo spremni. Svi to čekaju. Neću pričati mnogo o tome ove nedelje, jer ću biti zauzet da odgovaram na pitanja. Biće ludo, čoveče, biće ludo, rekao je Panter nakon pobede nad FMP-om.

Kevin Punter ULEB Eurocup, Partizan – Huventud 2.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Američki košarkaš, koji inače ima srpski pasoš, na pomenutoj utakmici nije postigao niti jedan poen uz šut iz igre 0/5. Panter je otkrio i koji mu je bio plan kada je video da ga protivnički igrači udvajaju.

Igrači rivala uradili posao da ja ne postignem poene. Mnogo puta kad mi ne ide, neću popraviti situaciju ako uporno pokušavam da poentiram. Tada je važnije razigravati saigrače. U utakmicama kada je protivnik ekstremno agresivan, ne možete baš da insistirate na šutu jer ćete gubiti loptu, uzimati nerezonske šuteve. Tako da sam večeras samo pokušavao da brzo dodajem jer sam odmah imao dvojicu na sebi. To je bila naša prednost pa sam se brzo oslobađao lopte i pravio višak na drugom delu terena, zaključio je Kevin Panter.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter