1
Domaći fudbal

FOTO: TV Arena Sport/ printscreen

DVA POGOTKA PAVKOVA, JEDAN IZ OFSAJDA: Dragović doneo preokret aktuelnom šampionu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.21 u 18:17

Uzbudljiv duel na stadionu ‘Karađorđe’!

U Novom Sadu je u toku derbi 16. kola Superlige Srbije. Vojvodina je na svom stadionu dočekala Crvenu zvezdu, a gosti iz Beograda vode sa 1:2.

Izabranci Slavoljuba Đorđevića su do prednosti stigli u prvom poluvremenu. Autogol je postigao iskusni defanzivac, Miloš Dragović. Domaći su na pauzu otišli sa pogotkom prednosti.

Milan Pavkov je zaslužan za veliko slavlje gostujućih navijača u 49. minutu. Napadač je savladao golmana Simića, nakon centaršuta Aleksandra Kataija. Ipak, nakon rekacije iz VAR sobe, pogodak je poništen zbog nedozvoljene pozicije u kojoj se Pavkov našao.

Brzo je Zvezda uspela da izjednači rezultat, bez obzira na poništen gol. Samo četiri minuta kasnije, asistenciju Petra Stanića iskoristio je Milan Pavkov. Golgeter je ponovo bio dominantan u skoku i zatresao je mrežu Vojvodine.

Stara dama‘ je primila snažan udarac u 62. minutu. Aleksandar Dragović je postigao pogodak i iskupio se za autogol u prvom poluvremenu.  Bio je to treći pogodak reprezentativca Austrije u dresu Crvene zvezde.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter