1
Evrokupovi

referee sudija Tamas Bognar of Hungary show red card crveni karton to Milos Degenek (L) Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Midtjilland Beograd, 04.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ZVEZDIN TRAGIČAR KONAČNO OTVORIO DUŠU: Degenek priznao da je pogrešio – ‘Loše sam reagovao, trebalo je da budem brži’

Objavljeno: 06.11.21 u 10:20

Crvena zvezda je u Ljutice Bogdana izgubila od Midtijilanda rezultatom 0:1, u okviru grupne faze Lige Evrope.

Tragičar na tom meču bio je Miloš Degenek, koji je u ranoj fazi utakmice dobio direktan crveni karton. Iskusnom štoperu je Isaksen ‘pobegao’, a na Degeneku je bilo da u deliću sekunde odluči da li da pusti Isaksena da izađe 1 na 1 sa Borjanom, ili da ga faulira.

Sjajni defanzivac se odlučio za ovu drugu opciju, te je zbog toga poslat u svlačionicu. U razgovoru za ‘Sportski žurnal’ Degenek se osvrnuo na detalje sa te utakmice.

(211104) — BELGRADE (SERBIA), Nov. 4, 2021 (Xinhua) — Crvena Zvezda’s Milos Degenek vies with Midtjylland’s Gustav Isaksen during UEFA Europa League Group F football match between Crvena Zvezda and Midtjylland in Belgrade, Serbia on Nov. 4, 2021. (Xinhua/Predrag Milosavljevic)

– Loše sam reagovao. Trebalo je i moralo da budem brži. Nedostajalo mi je metar i po, dva, izgubio sam ih u okretu. Isaksen je to iskoristio i pobegao mi – rekao je Degenek i potom dodao:

– Stanković je tražio od nas da čim Danci prime loptu, mi brže krenemo nazad. Nisam to uradio. Očekivao sam da će Dragović biti iza mene u toj situaciji. Pogrešio sam, trebalo je da krenem sekund ranije – objašnjava štoper crveno-belih.

Degenek je svestan da je pogrešio.

Mislio sam da je bolje da Borjanu i živom zidu dam šansu da se odbrane slobodan udarac. Ostaje lutrija da li bi Isaksen dao gol da sam ga pustio. Pomislio sam da je najbolje da ga fauliram. Sa druge strane, da je dao gol, a da sam ostao na terenu, siguran sam da bismo preokrenuli meč u igri 11 na 11 – istakao je iskusni štoper.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter