0
Evropske lige

Dusan Vlahovic (C) reacts Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VLAHOVIĆ, LEVANDOVSKI I HALAND U ‘ISTOM KOŠU’: Kapiten ‘viole’ opčinjen igrama srpskog asa, ako ovako nastavi biće najbolji napadač na svetu!

Objavljeno: 06.11.21 u 13:33

Dušan Vlahović trenutno igra najbolju sezonu u životu. On je nedeljama unazad glavna tema u Italiji, što zbog svojih sjajnih partija, to zbog njegove neizvesne budućnosti.

Srpski reprezentativac se u novoj sezoni Serije A na 12 mečeva, čak 9 puta upisao u strelce, te zbog toga predstavlja pravu noćnu moru za protivničke golmane.

Vlahović je glavna tema na ‘čizmi’, još uvek se ne zna gde će nastaviti karijeru, ali sigurno je da će napustiti Fiorentinu.

Kristijan Buragi, kapiten ‘viole’ opčinjen je igrama našeg asa. Kako kaže, Dušan Vlahović je jedan od najboljih napadača na svetu.

– On može da stvori razliku u bilo kom timu. Ima taj kvalitet da bude jedan od najboljih svetskih napadača ako nastavi da igra ovako. Zajedno sa Levandovskim i Halandom je jedan od najboljih u 2021. godini – rekao je Buragi u razgovoru za tamošnje medije.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter