0
Fudbal

FOTO: Twitter

VELIKI KIKS ČELSIJA: Galager i Zaha nastavili pobednički seriju Kristal Palasa!

Objavljeno: 06.11.21 u 18:40

Od 16 časova odigrane su tri utakmice u okviru 11. kola Premijer lige.

Fudbaleri Čelsija odigrali su 1:1 na svom stadionu protiv Barnlija i tako propustili priliku da održe pet poena prednosti u odnosu na Mančester siti. Čelsi je poveo golom Kai Haverca u prvom poluvremenu, ali su „plavi“ imali veliku inicijativu i samo je Nik Poup održavao nade ekipe Šona Dajša. Ipak, u drugom poluvremenu dolazi do velikog propusta u odbrani Čelsija, mislilu su defanzivci da se napadači Barnlija nalaze u ofsajdu, to je iskoristio Matej Vidra i postigao jedan od najlakših golova u karijeri. Do kraja meča pokušala je ekipa Tomasa Tuhela da dođe do pobedničkog gola, ali nisu uspeli.

Na drugom stadionu u Londonu ekipa Patrika Vijere nastavila je sjajan niz. Nakon pobede protiv Mančester sitija uspeli su da savladaju i ekipu Vulverhemptona. Rezultat je bio 2:0, a strelci za Palas bili su Vilfred Zaha i Konor Galager. Palas se nakon ovog trijumfa probio na deveto mesto, a ukoliko nastave da igraju ovako možemo očekivati da budu jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone.

Ekipa Noriča došla je do prve pobede u Premijer ligi nakon trijumfa nad Brentfordom. Poveli su „Kanarinci“ na samom startu golom Normana, a zatim je Puki izjednačio iz penala. Do kraja meča Brentford je uspeo da postigne dva gola, ali je jedan od njih poništen dok je drugi delo levog beka Rika Henrija. Velika pobeda za Norič koja će dosta značiti za njihov nastavak borbe za opstanak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter