0
Košarka

FOTO: ABA liga

TRENER ZADRA ISKREN: „Ne ganjamo neku iluziju da smo favoriti“!

Objavljeno: 06.11.21 u 16:22

Trener košarkaša Zadra Vladimir Anzulović rekao je da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču ABA lige, ali je istakao da će njegova ekipa dati sve od sebe

Košarkaši Zadra dočekuju u nedelju od 18.45 u dvorani „Krešimir Ćosić“ ekipu Crvene zvezde, u utakmici 7. kola ABA lige.

„Crvena Zvezda je ove nedelje u Evroligi pobedila Panatinaikos skoro 40 razlike, tako da ne ganjamo neku iluziju da smo favoriti. Mi ćemo dati sve od sebe, potući se i nadam se da će biti jedna dobra borba u nedelju, rekao je Anzulović, a prenosi klub.

Zadar je novu sezonu u regionalnom takmičenju počeo sa jednom pobedom i pet poraza, dok Zvezda ima pet pobeda i jedan poraz.

„Zvezda je ekipa koja igra stvarno jako fizičku košarku, tako da neće biti lako. Nije ni njihov ritam lagan, oni takođe imaju puno utakmica i puno gostovanja. Ja mislim da se mi tu možemo potući, ako imamo pristup koji smo imali protiv Cibone, mislim da možemo tražiti svoju šansu“, rekao je kapiten Zadra Dominik Mavra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter