0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Danas je na ‘repertoaru’ kvalitetan fudbal, pogledajte predloge koje smo vam spremili!

Objavljeno: 06.11.21 u 09:34

U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana za nedelju sa predlozima za klađenje i TOP kvotama.

Mančester junajted – Mančester siti

I1-3&II1-3 (1.90)

Junajted je protiv ‘građana’ trijumfovao samo jednom na polsednjih šest utakmica na ‘Old Trafordu’. Mnogo bolje rezultate u gradskim derbijima poslednjih godina ‘crveni đavoli’ su beležili na strani. Nema sumnje da će ovo biti zanimljiva utakmica, a mi smo se odlučili da ‘gađamo’ golove.

Selta – Barselona

GG (1.65)

Rezultati Selte u dosadašnjem toku sezone u ispod očekivanja. Uoči duela sa Barselonom „Kelti“ su udaljeni samo jedan bod od Alavesa koji je u opasnoj zoni, dok Katalonci nisu pobedili nijedan meč u gostima u Primeri ove sezone. Uprkos lošim rezultatima, obe ekipe su golgeterski raspoložene, pa se nadamo da će tako ostati i večeras.

Lajpcig – Borusija Dotmund

I1-3&II1-3 (1.56)

Lajpcig se nalazi na osmoj poziciji u Bundesligi, dok je Dortmund na drugoj odmah iza Bajern Minhena. Dortmund će danas igati bez nekoliko važnih igrača, te zbog toga ne možemo da garantujemo pobedu, već smo se odlučili za golove.

Juventus – Fiorentina

1X&3+ (2.10)

Juventus ne igra baš najbolje u Seriji A, nakon 11 odigranih kola nalazi se na 10. mestu, dok je Fiorentina na 7. mestu. ‘Ljubičasti’ su u ovom veku samo dva puta uspeli da savladaju Juve u Torinu, a mi sumnjamo da tako nešto može da se ponovi.

Lil – Angers

1 (1.80)

Susret dve ekipe koje gaje sličan stil igre. Angers se nalazi u nešto boljoj poziciji na tabeli, doveli su nekoliko odličnih igrača te se nadamo da će večeras doći do nova tri boda.

Ukupna kvota – 18.49.

* Kvote su podložne promenama…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter