0
Fudbal

Aleksandar Stanojevic, tribina, navijaci Septembar 28. 2021., Beograd, Srbija 28.9.2021. foto: Pedja Milosavljevic

STANOJEVIĆ PRED PROLETER: „Zdjelar i Šćekić sigurno propuštaju meč“!

Objavljeno: 06.11.21 u 17:08

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegov tim očekuje važan meč sa Proleterom u 16. kolu Superlige Srbije.

Crno-beli sutra od 20.15 sati na svom stadionu dočekuju tim iz Novog Sada.

„Došli smo s puta u petak noću, tako da ću danas prvi put da vidim igrače na treningu i da vidimo u kakvom je ko stanju da bismo znali na koji način ćemo igrati sutra. Saša Zdjelar sigurno neće biti u konkurenciji, Aleksandar Šćekić takođe, za ostale ćemo videti. Svima nam je jasno šta nam znači svaka utakmica, posebno pred reprezentativnu pauzu“, rekao je Stanojević na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Šef struke crno-belih istakao ja da spremno dočekuju sutrašnjeg rivala.

„Imali su jedan uspon od četiri pobede za redom, sigurno jedna ekipa koja imala dobar start. Dobro su odigrali utakmicu protiv Vojvodine, imali su loš dan protiv Čukaričkog. Spremili smo se, odgledali smo njihovih poslednjih pet-šest utakmica. Očekujem da izađu borbeno, videćemo kakva će teren biti i mogućnosti za igru. Na sve moramo biti spremni, kaže Stanoejvić.

Meč sa Proleterom dolazi nakon remija sa Gentom u Ligi konferencija, a Stanojević je upitan kako je zadovoljan igrom svog tima i da li će na isti način igrati i sutra.

„Prezadovoljan sam kako su momci igrali u Belgiji, posebno u fazi odbrane. Sve su su odradili kako sam želeo. Mogu da budem u potpunosti zadovoljan. Moglo je bolje u ofanzivi, u kreiranju napada. Videćemo danas koje ćemo igrače imati i tako ćemo napraviti i sitem i tim“.

Stanojević zbog crvenog kartona i kazne UEFA nije vodio tim sa klupe u Belgiji i ističe da je to bilo specifično iskustvo.

„Bio je čudan osećaj, ne možete da reagujete, ne možete da pomognete niti da date neke instrukcije. Imali smo dobar plan, dogovorili smo se na koji način ćemo da radimo, stručni štab je odradio dobro celu priču, ali uvek hoćete da im kažete nesto u datom trenutku da dodatno urade, iako smo imala planove A, B, C… Prvi put sam na ovakav način bio pomoćnik mom stručnom štabu“zaključio je Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter