1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Borac/Dusko Radisic

MARINOVIĆ O KRIZI ČAČANA: ‘Ovako više ne ide, ne možemo da plačemo i tražimo alibi!’

Objavljeno: 06.11.21 u 14:22

Ekipa Borca nije uspela da se sa gostovanja u Podgorici vrati sa pobedom u rukama.

Kao bolji iz duela izašao je domaći Studentski centar, koji je slavio rezultatom 88:74 (17:17; 22:29; 21:12; 28:16). Analizirajući razloge poraza, trener Borca Marko Marinović kaže da je manjak koncentracije koštao njegov tim boljeg rezultata.

– U pojedinim momentima odigrali smo jednu dobru utakmicu, ali nismo uspeli da do kraja održimo taj kvalitet, koji smo imali u prvom poluvremenu. To nas je koštalo pobede. Nismo do kraja održali koncentraciju, a to je bilo presudno. Ekipa Studentskog centra je postigla neke teške i važne poene u završnici, a mi nismo, tako da je protivnik zasluženo pobedio, zastao je Marinović, a zatim još dodao.

– Nedovoljno smo fokusirani u završnici utakmica, kada gubimo koncentraciju. Nisu svi igrači bili koncentrisani, a to je potreno da bi pobedio na strani. Imali smo svojih šansi, ali očigledno nismo bili spremni da pobedimo, rekao je trener Borca.

Strateg Čačana ističe da je tim ušao u krizu.

– Očigledno da je moja ekipa upala u neku krizu igre i rezultata. Moraćemo da nastavimo da radimo, pošto ovako ne ide. Meni se ne dopada način na koji igramo, to je veliki problem. Raspored je težak, bio je i prošle godine, ali ne možemo da plačemo i tražimo alibi. Prethodne tri utakmice bile su veoma loše. Doduše, ova je bila za nijansu bolja, smatra Marinović.

Ipak, on veruje u bolje rezultate.

– Idemo dalje, okrećemo se novim izazovima. Nadam se da ćemo već u sledećoj utakmici protiv Cibone pružiti bolju igru. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo, završio je Marko Marinović.

U sledećem, 8. kolu ABA lige košarkaši Borca će na parketu dvorane kraj Morave dočekati zagrebačku Cibonu. Taj meč je na programu naredne subote (13. novembar), a početak duela je u 17 časova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter