0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 07: Karim Benzema of France in action during the International friendly match between Serbia and France at the Stadium JNA on September 07, 2014 in Belgrade, Serbia, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KROS I BENZEMA OBRADOVALI NAVIJAČE REALA: Falkao nije mogao sam protiv gradskog rivala!

Objavljeno: 06.11.21 u 23:57

‘Kralj’ je ponovo na vrhu tabele!

Na stadionu ‘Santijago Bernabeu‘ u prestonici Španije, fudbaleri Reala su ugostili Rajo Valjekano. Na tribinama stadiona u Madridu, bilo je nešto više od 43 hiljade navijača.

Domaćin je opravdao ulogu favorita protiv vrlo neugodnog rivala. Real je slavio sa 2:1.

Izabranici Karla Anćelotija su do prednosti stiglu u 14. minutu. Mrežu iskusnog Stoleta Dimitrijevskog zatresao je istaknuti reprezentativac Nemačke, Toni Kros. Bio je to sjajan pogodak iskusnog veziste.

Uspeli su domaći ubrzo da dupliraju prednost. U strelce su u 38. minutu upisao izvanredni Karim Benzema. Francuski golgeter je i ove sezone predvodnik Reala na terenu. Benzema je u dosadašnjem delu LaLige postigao 10 pogodaka, a upisao je i sedam asistencija. Bivši fudbaler Liona se nalazi na vrhu liste strelaca u nacionalnom prvenstvu Španije.

Već tada je bilo jasno da će Rajo Valjekano teško uspeti da dođe do povoljnijeg rezultata.

Igrao se 76. minut kada je Alvaro Garsija uposlio svog napadača, a Radamel Falkao je na prepoznatljiv način savladao golmana domaće ekipe. Reprezentativcu Kolumbije je bilo dovoljno sedam minuta provedenih na terenu, kako bi se upisao u strelce. Falkao je u 69.minutu zamenio Rendija Nteku. Kolumbijac je tada postavio konačan rezultat.

Real je do sada odigrao 12 utakmica i nalazi se na vodećoj poziciji na tabeli. Anćelotijeva ekipa je osvojila 27 bodova. Valjekano ima utakmicu više u odnosu na gradskog rivala i do sada je osvojio 20 bodova. Rajo se trenutno nalazi na 6. poziciji, a daleko kvalitetnije partije pruža na domaćem terenu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter