1
Evropske lige

Luka Jovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KOŠMAR KOJI NIKAKO DA SE ZAVRŠI: Jović prolazi kroz pakao u Madridu – doživeo je prve zvižduke, a tek da vidite šta Španci pišu! (FOTO)

Objavljeno: 06.11.21 u 09:58

Srpski reprezentativac ne oseća se prijatno u Madridu.

Real Madrid sastao se sa Šahtjorom u okviru grupne Lige šampiona, a srpski napadač Luka Jović proveo je poslednjih 10 minuta te utakmice na terenu.

Ako je verovati španskom ‘Asu’, košmar za srpskog napadača se nastavlja. Pomenuti list je objavio veliki tekst pod naslovom ‘Jović – od ignorisanog do izviždanog’.

FOTO: As.com/Screenshot

– Srbin je igrao u završnim minutima meča sa Šahtjorom zbog bola koji je osetio Karim Benzema. Izviždan je u više navrata i njegovo učešće bilo je za zaborav. Luka Jović ima sve manje kredita kod navijača Madriđana, a i u samom klubu. Postojala su velika očekivanja da bi ova sezona mogla da okrene situaciju s njim i da ga ‘Bernbaeu’ prihvati, ali posle skoro tri meseca on još uvek ne uspeva da zaigra redovno. Situacija je očajna i sada je, protiv Šahtjora, doživeo prve zvižudke. Igrao je samo 11 minuta, odmenivši povređenog Benzemu.

Odigrao je za zaborav, ako se izuzme jedno dodavanje Vinišijusu za kontranapad, a onda zadržavanje lopte… Nije bio baš dobar i nije mnogo pomagao u odbrambenim zadacima, što je ljude na stadionu dovodilo do očajanja, a to su mu i stavili do znanja – piše „As“.

U toku ove sezone Jović je na terenu proveo svega 95 minuta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter